Juni 2018

 • 08/06/2018 21:00

  Top 30, Altstadt, Eindhoven

  Was de zeer enthousiaste ontvangst door pers en publiek van het nieuwste album BAL al reden tot feest, in dit jubileumjaar doet De Kift er nog een schepje bovenop. En niet alleen, maar samen met hun trouwste fans.

  Tot en met 30 mei kan iedereen via deze online poll zijn/haar vijf favoriete Kift-nummers kiezen uit alle honderdnegentig (!) nummers die de ‘fanfare punkers’ in de afgelopen dertig jaar hebben gemaakt: dertig jaar tomeloze energie, weemoed, intimiteit en euforie met liedteksten die zijn samengesteld uit de wereldliteratuur.

  Uit het resultaat van de poll wordt de Top 30 samengesteld. Deze is gedurende dit jubileumjaar live te horen. Natuurlijk dus alle dertig ook in Altstadt Eindhoven! Dus, hop hop, langzaam aan en zet die oude tanden erin. De jubilaris is zeer benieuwd!

 • 16/06/2018  

  Top 30, De Koer, Gent

  vzw De Vergunning
  Meibloemstraat 86
  9000 Gent

 • 18/06/2018 19:00

  Top 30, De Betonning (Oerol), Terschelling

  Dertig jaar tomeloze energie, weemoed, intimiteit en euforie: dat is De Kift. De Kift bestaat dertig jaar! Tijd dus voor een feestje. Het nieuwste album BAL was al veel reden tot feest bij pers en publiek, maar in dit jubileumjaar doet De Kift er nog een schepje bovenop: fans kozen hun top 5 uit 30 wonderschone en ouderwets energieke nummers. Het resultaat beluister je gewoon op Oerol!

 • 19/06/2018  

  De Kift Akoestisch, Bostheater, Terschelling

  Het Bostheater is terug! Ontdek elke dag een nieuwe lievelingsband of zie hoe je favoriete muzikant een totaal ander pad kiest. In een intieme setting kunnen artiesten dingen uitproberen die ze op een regulier podium nooit zouden durven.

  30 jaar én een nieuw album! Bal is wonderschoon en ouderwets-energiek. Werkelijk alle registers gaan open. Naast het gewoonlijke arsenaal aan gitaren, drums, trompetten en trombones, dit keer ook strijkers, percussie, sax en noem het maar op. Trommelend en tetterend, schitterend en schetterend vindt De Kift zichzelf nóg een keer uit.

Juli 2018

September 2018

Oktober 2018

de Kift GIF
de Kift GIF
de Kift GIF
de Kift achtergrond